Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
That's Eurovision !

Albania - Isea Çili - Mikja ime fëmijëri (Junior ESC 2019)

Albania - Isea Çili - Mikja ime fëmijëri (Junior ESC 2019)

O mikja ime fëmijëri
ty të lutem me mua rri
në shpirt e ndjej tani
ti nuk vjen përsëri
ti nuk vjen unë e di

Ti në zemër ndez
melodinë e pranverës përcjell....
dhe në shpirt ti shkëlqen si një diell
plotë ngjyra
si një ylber
si një ylber

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Ti në zemër ndez
melodinë e pranverës përcjell
dhe në shpirt ti shkëlqen si një diell
plotë ngjyra
si një ylber
si një ylber

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Do mbetesh dashuri
ti o fëmijëri
zemrën time ndez
jetës i jep shpresë
mikja ime e mirë
të lutem më kupto
si tek çdo fëmijë
pranë meje ti qëndro

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Fëmijëri të dua
mike e shtrenjtë për mua
jo s'do të harroj
me këngë ty të këndoj
me ëndërra dhe përralla
shumë histori të rralla
zemrën kam plotë
mbushur unë sot

Written by :  Jorgo Papingji

Composed by : Saimir Çili

Official Video

Présentation graphique : Alain DHALLEWIN & Ludovic PICAVET

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article